PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un nen i una noia, atropellats en dos accidents de trànsit

L’infant va patir contusions i la jove va haver de ser intervinguda d’una cama

Per El Periòdic

Marca de la frenada on va tenir lloc l'atropelllament del nen.
Marca de la frenada on va tenir lloc l'atropelllament del nen. | TONY LARA
Un nen de 12 anys va ser atropellat ahir a la tarda a la Baixada del Molí, quan travessava un pas de vianants en direcció al Lycée Comte de Foix. La conductora del vehicle, que estava fent la rotonda del Tobira, no va veure com el nen creuava pel pas senyalitzat. 
 
L’infant va ser atès al lloc dels fets i traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb traumatisme cranial i una ferida al cap. Les ferides, però, no van ser greus i el nen havia de ser donat d’alta després de 24 hores d’observació. Amb tot, el nen va ser traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per ser atès d’una altra patologia detectada durant una prova que no tenia res a veure amb les conseqüències de l’atropellament.
 
D’altra banda, ahir al matí hi va haver un altre atropellament, en aquest cas a l’avinguda Consell de la Terra, a l’alçada del centre comercial illa Carlemany. La víctima va ser una noia de 17 anys que va patir una fractura a la cama de la qual va haver de ser intervinguda. La noia va quedar ingressada al centre hospitalari. L’atropellament el va ocasionar la conductora d’un turisme.
 
La jornada d’ahir a la xarxa viària va ser negra. Al matí, a l’avinguda Doctor Mitjavila, 3, va tenir lloc un accident entre un turisme i una motocicleta. El conductor de la motocicleta, un home de 51 anys, va resultar ferit en l’incident. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT