PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Soulanges actua al Principat amb dues obres d’identitat infatigable

La coreògrafa i ballarina mostra el talent amb ‘Alé é Rivé’ i ‘Mika, heure locale’

Per EL PERIÒDIC

Myriam Soulanges actua a Andorra amb dues obres.
Myriam Soulanges actua a Andorra amb dues obres. | EL PERIÒDIC
En el marc de la Temporada Cultural de França 2016, aquest dimecres tindrà lloc l’actuació de la coreògrafa i ballarina, Myriam Soulanges. L’acte es farà a l’Auditori del Palau de Gel de Canillo a les 21.00 hores. Així, sota el títol Alé é Rivé i Mika, heure locale, l’artista representarà dues obres classificades amb gran renom.

Soulanges va guanyar el concurs per a joves coreògrafs Escena Nacional de Guadalupe, organitzat per l’Archipel. A més, va crear la seva pròpia companyia el 2010. Avui dia, la companyia ha guanyat una reputació en el territori de les Antilles i les seves obres són sovint difoses molt més enllà del Carib. La qüestió de la identitat infatigable és al cor de les dues obres que es presentaran dimecres. Tanmateix, les paradoxes contrarien els cossos dels ballarins, passant de la fluïdesa al caos i permanentment rememorant el seu origen; lligat, relligat i aspirat per les seves memòries.

La primera obra porta una especial atenció a l’estat del cos, passant de la harmonia, de la confiança, a la confrontació; l’altre mostra la joventut, els colors, l’agressivitat i l’estat d’emergència.

Elenc / La coreografia va a càrrec de la mateixa Soulanges, i pel que fa als intèrprets, hi ha: Xavier Chasseur-Daniel, Myriam Soulanges, Fanny Rouyé, i exXÒS mètKakOla. Aquest darrer també s’ha encarregat de realitzar la música. Pel que fa a la il·luminació i els aspectes tècnics, n’han pres part Bominique Guesdon i Viviane Vermignon.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT