PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Normalitat a la xarxa d’aigua tot i les previsions de pluja

Es manté la prudència però no s’esperen alteracions al servei

Per El Periòdic

| El Periòdic
Cap de setmana de relativa tranquil·litat als domicilis d’Escaldes-Engordany malgrat les tempestes i pel que fa al subministrament d’aigua. Aquest inici de setmana, tot i les previsions de pluja per la tarda d’avui, tampoc no s’espera gaire problemàtic per a la xarxa. Amb tot, des de la corporació d’Escaldes-Engordany es mantenen alerta i en constant comunicació amb Capesa per tal de mantenir la ciutadania informada en cas que s’hagin de produir nous talls del servei i, consegüentment, facilitar ampolles d’origen comercial.
 
En tancar-se aquesta edició el vespre d’ahir, l’òrgan comunal d’Escaldes-Engordany es mantenia atent a les noves comunicacions que poguessin arribar per part dels tècnics que es troben controlant la xarxa de distribució d’aigua i l’estat de Claror. Cap alerta no va arribar d’aquests darrers tot i que els núvols amenaçaven arreu del Principat. La meteorologia continua avui apuntant a ruixats a partir de la tarda i es mantindrà la comunicació amb el centre de gestió. Es continua amb el caràcter de prudència però les previsions de pluja forta per part del servei de meteorologia finalment no han tingut lloc. 
 
Tant a partir d’aquesta tarda com demà no es descarta res. De cara a mitjans de setmana, per contra, i segons informa el servei de meteorologia, les temperatures han de pujar i, les pluges, tendiran a desaparèixer. 
 
Falsa alarma/ Les males experiències dels onze darrers mesos van portar a la falsa alarma: el Comú d’Escaldes-Engordany va comunicar divendres passat una interrupció en l’arribada de l’aigua a les llars a partir de les deu del vespre que, finalment, no es va haver de donar. Així, tampoc no va ser necessari reobrir el punt de repartiment de botelles d’aigua comercialitzades, del que s’informarà sobre l’horari  si es torna a implantar per les vies habituals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT