PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els fallaires surten a la cerca de l’argolla de Fontargent

L'activitat servirà per triar el Fallaire Major

Per El Periòdic

Un fallaire a la capital.
Un fallaire a la capital. | El Periòdic
Els Fallaires d’Andorra la Vella engeguen demà, amb la recerca de l’argolla de Fontargent, les activitats per a preparar-se de cara a l’imminent arribada de la nit de Sant Joan. Les diferents colles de fallaires, a través d’un joc de pistes, hauran de cercar la peça. El representant de la colla guanyadora serà investit, a partir d’aquesta activitat, com a nou Fallaire Major. També els fallaires de llum, és a dir, els més petits, participen d’aquesta jornada que tindrà lloc a la Vall d’Incles. En aquest cas, el qui trobi abans l’argolla serà nomenat Fallaire menor.
 
Més activitats/ En el marc de la Festa Major del barri del Puial, el dissabte 11 de juny a partir de les 16:30 hores s’organitza a la placeta un taller perquè els fallaires puguin fer-se les falles que rodaran la Nit de Sant Joan. Posteriorment hi haurà una botifarrada de germanor i les actuacions dels alumnes del I Folk Taller de Música Tradicional.
 
D’altra banda, el dia 19 de juny durant tot el matí es durà a terme el Taller de falles tradicionals i dinar de germanor. Els fallaires es desplaçaran fins a la Comella per treure l’escorça de beç per elaborar les falles que es cremaran al bateig de foc a la placeta del Puial la mateixa Nit de Sant Joan. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT