PUBLICITAT

Andorra la Vella

Crida als andorrans per entrar al concurs internacional de monòlegs

El guanyador d’aquesta tercera trobada rebrà un premi de 1.000 euros

Per El Periòdic

El representant de Quelcom, Ivan Almendros, ahir amb Olga Gelabert.
El representant de Quelcom, Ivan Almendros, ahir amb Olga Gelabert. | El Periòdic
Els organitzadors del concurs internacional de monòlegs troben a faltar la participació d’humorístics autòctons. És per aquest motiu que, coincidint amb l’obertura del termini per entrar a formar part de la tercera edició, Ivan Almendros, representant de Quelcom Andorra, va convidar tothom a adherir-se a la iniciativa, tot fent especial al·lusió als andorrans que vulguin fer servir aquesta via per explicar alguna cosa.
 
Des d’ahir es troben obertes les inscripcions per participar al 3r Concurs de Monòlegs en català que tindrà lloc el setembre i octubre i els guanyadors del qual rebran 1.000 euros, segons informa l’ANA. Durant la roda de premsa de presentació, Almendros, va fer èmfasi en la importància que es presentin concursants andorrans que tinguin inquietud per explicar alguna història en clau d’humor tot i lamentar que no hi hagi cursos per a monologuistes. 
 
En total hi haurà setze participants, quatre per cadascuna de les semifinals, i només una persona de cada fase passarà a la final. Els espectacles tindran lloc a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany a les 21 h i amb entrada gratuïta, i les dates són el 30 de setembre, 7, 14 i 21 d’octubre, i la final tindrà lloc l’11 de novembre. Tots els concursants disposaran d’una nit d’hotel per a dues persones amb l’esmorzar inclòs, i a més els eliminats a la semifinal rebran 50 euros i dues entrades a Naturlàndia. El guanyador rebrà un premi de 1.000 euros, el segon classificat 350 euros, el tercer 250 i el quart classificat 150 euros. A la final hi haurà convidat un monologuista professional, encara no confirmat.
 
Tal com va exposar Almendros, les principals novetats rauen en la reducció del temps però també en la imposició de criteris al jurat per fer la tria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT