PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Andbank España, la millor entitat de banca privada a Espanya

Només fa quatre anys que l’entitat va iniciar la seva entrada a Espanya

Per EL PERIÒDIC

Reflex del nom d'Andbank en una façana.
Reflex del nom d'Andbank en una façana. | TONY LARA
Andbank España SAU ha estat escollida com la millor entitat de banca privada d’Espanya per la revista Business Worldwide Magazine. La publicació ha reconegut amb el guardó la sòlida trajectòria que l’entitat està duent a terme al territori espanyol i valora el seu posicionament en el Top 10 del seu sector la seva experiència en banca privada i en gestió de patrimonis.

El reconeixement Best Private Bank Spain 2016 és especialment rellevant per a Andbank perquè només fa quatre anys que l’entitat va iniciar la seva entrada a Espanya, i ja s’ha posicionat en el Top 10 del seu sector. La revista en línia reconeix l’èxit de l’entitat i premia el negoci d’Andbank, que se centra exclusivament en l’assessorament i la gestió de patrimonis.

Carlos Aso, CEO d’Andbank España, subratlla que l’entitat ha estat funcionant en un sector complicat en els últims anys: «Estic encantat de recollir el premi en nom del banc. Suposa un reconeixement al treball que l’empresa ha assolit en un curt espai de temps. La major part de l’èxit es deu, sens dubte, al gran equip humà de la nostra entitat».

Andbank España SAU compta amb 17 sucursals repartides per Espanya, a més de 126 agents i 35 empreses d’assessorament financer. Des de l’entrada a Espanya, el 2012, l’entitat ha passat a gestionar més de 7.700 milions d’euros i més de 50.000 clients. L’entitat compta amb una ràtio de solvència del 42 % i una ràtio de liquiditat del 1.367 %.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT