PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Festa de la Joventut de la capital torna amb novetats

Destaca la participació d’un mag i el concurs ‘ANDplanificador’

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la Festa de la Joventut al Parc Central.
Presentació de la Festa de la Joventut al Parc Central. | ANA / M.B.
El concurs de músics ‘ANDplificador’, la participació d’un mag de 12 anys, un torneig intergeneracional de petanca i la col·laboració dels departaments de Joventut de la Massana i Encamp són algunes de les novetats de la 12a edició de la Festa de la Joventut, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny al Parc Central.

La festa està dirigida a adolescents d’entre 12 i 18 anys i l’objectiu és superar els 2.500 participants que va reunir l’anterior edició, «ja que ara hem organitzat més activitats», segons va explicar ahir la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella, Patty Bafino. Després de l’èxit de l’any passat, l’escenari tornarà a ser el Parc Central perquè dóna una major seguretat i permet que les activitats estiguin centralitzades. Enguany, l’esdeveniment compta amb un pressupost d’11.000 euros.

La festa arrancarà divendres 3 de juny amb un campionat de volei i el concurs de música ‘ANDplificador’, una de les principals novetats d’aquesta 12a edició. Fins a cinc grups es van presentar al concurs, tot i que finalment n’actuaran quatre -Sara Núñez, Oktuso, Pali i Blue Soup-, tots formats per menors de 30 anys. També hi haurà un photocall, exhibició de gossos, taller de maquillatge, inflables o una masterclass de hip-hop. El punt final el posarà la festa nocturna de Flaix FM amb música i ball entre les 20.30 hores i la una de la matinada. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT