PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Goicoechea, mediador entre els assegurats i la CASS

El metge i exministre ajudarà a resoldre les situacions de conflicte

Per EL PERIÒDIC

El doctor Josep Maria Goicoechea, mediador de la CASS.
El doctor Josep Maria Goicoechea, mediador de la CASS. | TONY LARA
El Consell d’Administració de la CASS ha nomenat el doctor Josep Maria Goicoechea mediador entre els assegurats i la parapública, amb l’objectiu d’ajudar a resoldre situacions de conflicte que es puguin plantejar a la CASS amb els afiliats.

Goicoechea començarà a exercir el càrrec a partir de l’1 de setembre, i els assegurats podran posar-s’hi en contacte mitjançant l’adreça electrònica [email protected], deixant una nota a la bústia de la CASS o concertar una cita trucant al telèfon 870 800.

Des de la CASS s’ha argumentat el fitxatge de Goicoechea destacant de les seves capacitats i experiència que és «una persona tècnicament molt qualificada en el camp de la salut, que va ser ministre de Salut i Benestar, i director de Divisió a l’Oficina Europea de l’Organització Mundial de la Salut. A més, ha estat mediador de la Universitat d’Andorra.

D’altra banda, el Consell d’Administració va acordar ahir proposar al Govern «una revisió del reglament regulador de les prestacions de reembossament de despeses de desplaçament i d’allotjament, per tal que persones amb discapacitats puguin demanar la prestació directament a la CASS, sense que sigui necessària la intervenció del Comitè Nacional de Valoració de les discapacitats (Conava).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT