PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos detinguts amb gairebé mig quilo d’haixix i cocaïna

Els homes van ser agafats fent l’intercanvi en un supermercat

Per El Periòdic

| TONY LARA
Un home del país va ser enxampat el passat dissabte per la Policia quan es trobava en plena transacció amb un veí d’Espanya. Els agents van intervenir-los en un estacionament d’una gran superfície comercial de Sant Julià de Lòria amb gairebé mig quilogram de diversos tipus de productes estupefaents. Ambdós van ser detinguts i passats a disposició judicial per un presumpte delicte contra la salut pública en el què no es descarta que hi hagi més implicats, pel que les pesquisses es mantenen obertes.
 
La tarda del passat dia 28 els agents del servei de l’ordre intervenien, en el decurs del control rutinari desenvolupat per part d’una patrulla, els ocupants de dos turismes estacionats en un aparcament d’un establiment comercial de Sant Julià de Lòria. L’un amb matrícula andorrana, l’altre, del país veí, segons va informar ahir el mateix cos a través d’un comunicat publicat al seu web.
 
Els agents van presenciar com un dels arrestats va fer entrega de tres embolcalls de plàstic contenint 3’1 grams de cocaïna els quals duia a l’interior de la seva bossa de mà que, presumptament, l’altre pretenia pagar amb 340 euros que duia la guantera. 
 
En vista dels fets la patrulla procedia a la immobilització dels homesi, mentre que d’una banda es  feia un registre més rigorós del vehicle de l’Estat veí, de l’altra s’optava per continuar la investigació a la llar de l’infractor.
 
Així, amb el registre al vehicle estranger i ajudats per un gos ensinistrat per a la detecció d’estupefaents, es van trobar dos embolcalls de plàstic contenint 21’4 grams de cocaïna, els quals estaven a la part superior del volant.
 
Per últim, es va efectuar un registre domiciliari a la llar del resident, on es va trobar la quantitat de 18 grams d’haixix. Les investigacions continuen obertes. 

Balanç setmanal/ Una setmana més, els agents del cos de la Policia van haver-se de traslladar a un domicili en ser requerits davant el desenvolupament d’una agressió per raó de gènere. Els funcionaris, que intervenien la nit del passat dijous en un domicili a Escaldes-Engordany després d’haver estat requerits, van acabar enduent-se un home de 48 anys. El presumpte agressor va ser detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. 
 
A banda de l’arrest ja esmentat, el servei d’ordre va desenvolupar, en el transcurs de la setmana que s’engegava el dia 23 i fins el darrer dia 29, nou altres detencions per diversos motius, entre ells infraccions relacionades amb la tinença i intercanvi de productes estupefaents. 
 
Salut Pública/ La matinada del dimarts –en aquesta ocasió a Escaldes-Engordany– i durant un control rutinari, els funcionaris aturaven un home de 35 anys a qui trobaven en possessió de 0’7 grams de MDMA i 1’1 grams de marihuana, segons informen a través de l’informe setmanal.
 
Pel que fa a les detencions originades per delictes contra l’Administració de Justícia, un home era detingut a la frontera del riu Runer com a presumpte autor d’un –crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir– i, dies més tard, a la frontera amb França, se n’intervenia un altre per documentació falsa. Les quatre detencions restants de la setmana passada fan referència al consum d’alcohol al volant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT