PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Ambaixada Espanyola acull 24 hores de poesia

Alumnes amants de la lectura llegeixen a diversos autors

Per El Periòdic

Alguns dels alumnes que, des del dijous i fins divenres, van llegir fragments de poemes.
Alguns dels alumnes que, des del dijous i fins divenres, van llegir fragments de poemes. | ANA/ m.b.
Quevedo i Machado consten entre els autors que es van llegir durant el transcurs de la darrera sessió de 24 hores de lectura organitzada per l’Ambaixada Espanyola al Principat. Els encarregats de les intervencions van ser cinc alumnes que arribaven de la mà de l’Ateneu de l’Alcàzar de San Juan. 
El grup literari de l’Ateneu d’Alcázar de San Juan es va desplaçar fins a l’Ambaixada d’Espanya per donar pas a la darrera sessió de 24 hores de lectura continuada de poesia. Es tracta d’una iniciativa que va sorgir fa 18 anys d’aquest grup d’amants de la literatura i que es va fer itinerant ara fa deu anys recorrent diferents punts de la península Ibèrica. Un grup de cinc estudiants del país i la gent procedent d’Alcázar de San Juan van llegir fragments de poemes de diferents autors reconeguts.
 
El passat dijous, a les 12 del migdia, va començar la lectura continuada de poesia de la mà del grup literari de l’Ateneu d’Alcázar de San Juan amb l’objectiu d’acostar aquest art a diferents zones del territori. Així doncs, aquest divendres a les 12 hores, 24 hores després, va finalitzar la lectura a l’Ambaixada espanyola en Andorra. L’ambaixador Manuel Montobbio va donar la benvinguda a tots els presents i es va mostrar satisfet perquè aquest territori espanyol dins el Principat hagi sigut un punt d’unió cultural, informa l’ANA.
 
De la seva banda, el president de l’Ateneu, Luis Ángel Agenjo, va explicar que la idea va sorgir fa 18 anys, tot i que es va fer itinerant fa una dècada amb el recorregut per nombroses ciutats de la península. Dissabte aprofitaran per anar fins a França per retre-li homenatge al poeta Antonio Machado.
A banda de la lectura de cinc alumnes nacionals, els membres de l’Ateneu han recitat fragments dels seus propis autors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT