PUBLICITAT

Centre de Vol Parapent Organyà

La zona de vol d'Organyà té un microclima especial que permet volar molts dies. Està protegida de vents forts i la seva brisa local bufa des de la sortida del sol. Aquestes condicions us permetran volar durant tot el dia, arribant fins i tot a unes deu hores sense tocar el terra. Els afeccionats al món de l’acrobàcia ho coneixen molt bé. Per al cross és una zona amb possibilitats de fer una anada i tornada de 40 Km. de forma fàcil, també és possible fer triangles de 30 Km. i un cross de 50 Km. fins a Puigcerdà.
Des de fa mes de 20 anys que David Guardiola, director de Parapent Organyà, vola a la  zona. Campió de Catalunya al 2004 en la categoria B en el seu primer any de competició, quatre vegades campió de XC Contest Catalunya en Biplaça 2012-15,  jutge de Parapent per la RFAE, Director de la Lliga Catalana de Parapent 2015, és una trajectòria que ha donat tota aquesta experiència al centre de vol Parapent Organyà.  L’escola compta actualment amb els millors professionals, gent jove dinàmica i entusiasta de la seva gran passió, el parapent que constantment es reciclen i actualitzen els seus coneixements.

Vols biplaça
Quin plaer desenganxar els peus del terra i deixar-vos dur pel vent, girar amb els voltors i tocar els núvols. Sentir-vos ocell per un dia. Notar l'aire en la vostra cara, perdre la noció del temps, sentir com pugeu gràcies a la força del vent, i veure-ho tot des d'una altra dimensió. Ara podeu volar en parapent, us farà sentir una sensació única. És una experiència que no us la podeu perdre. A més us regalen les fotos per recordar el vostre gran dia de vol.
A Organyà, tindreu aquesta sensació indescriptible, és possiblement un dels millors llocs del món per fer un vol en parapent biplaça. Des del vostre lloc privilegiat veureu el Pirineu, la serra del Cadí, el Pedraforca, el Pic del Orri, la vall d'Andorra i molts més que podreu descobrir personalment.
El vol té una durada de 15 a 20 minuts, transport fins a l’envol, vídeo de l'enlairament, reportatge fotogràfic, una maniobra acrobàtica i visualització dels reportatges a la botiga amb degustació d'embotits casolans d'Organyà. Porteu un USB per endur-vos els reportatges. Preu 100 € – 10% descompte si feu la reserva a la web. (preu final 90€)

Terra + Aire
Gaudiu d'una experiència i vistes úniques amb excursió en 4×4 i activitat amb parapent biplaça per la zona d'Organyà, on podreu gaudir i veure el Pirineu lleidatà des de les altures.
El preu inclou lloguer de 4×4, conductor especialitzat, assegurança, vol de 10-15 minuts, fotos i video del vol més aperitiu d'embotits d'Organyà. Activitat compartida amb Bassella Experience.

Curs d'iniciació al parapent
En aquest curs tindreu l'experiència dels vostres primers vols sempre guiat per monitors. Realitzareu classes teòriques bàsiques amb visualització de vídeos didàctics per poder comprendre el funcionament del parapent. Tot el curs el feu amb monitors titulats per la Federació Aèria Catalana de Parapent.
El curs dura sis dies, i consisteix en uns 15 vols, 16 hores de pràctica aprox i cinc de teòrica.
El preu inclou: Parapent d'iniciació, cadira escola, ràdio pel guiatge, assegurança de responsabilitat civil i material didàctic. Preu: 500€.
Pots continuar la formació amb dos cursos més, progressió i perfeccionament, estaràs preparat per examinar-te i obtenir el teu títol de pilot per la Federació Àerea Catalana.

Assistència de Vol Parapent Organyà
Assistència a l'enlairament i aterratge d'alumnes de Parapent Organyà amb material que inclou: parapent d'escola, cadira, ràdio i transport: Preu de vol 45€.
Assistència a l'enlairament i aterratge d'alumnes de Parapent Organyà sense material amb transport. Preu del vol 25€. 
Assistència a l'enlairament d'alumnes avançats de Parapent Organyà. Preu del vol 10€.
Les assistències seran realitzades per tècnics de parapent. 


Reserves online i informació
Feu la vostra reserva online. A Parapent Organyà tenen una gran varietat de Packs per gaudir d'un vol inoblidable!
Cal fer reserva prèvia. Realitzeu el vostre pagament mitjançant paypal dels diferents productes del web. Quan a Parapent Organyà rebin el correu de conformitat del pagament, us contactaran per e-mail, És aconsellable realitzar la reserva amb 15 dies d'antelació per assegurar-vos la data. Les activitats estan subjectes a condicions meteorològiques, i en cas d’anul·lació us avisaran el dia abans a la sortida de l’últim part meteorològic que sol ser a les 21: 30 h. També podeu posar-vos en contacte a l'e-mail [email protected] o als telèfons 973-382094, 639.330.406.

A l’hivern pots gaudir dels vols biplaça a les pistes d’esquí de Granvalira al sector del Tarter.




Des del vostre lloc privilegiat veureu el Pirineu, la serra del Cadí, el Pedraforca, el Pic de l'Orri... Podeu veure l’opinió del clients de Parapent Organyà a:



Gaudiu d'una experiència i vistes úniques amb excursió en 4×4 i activitat amb parapent biplaça, Vídeo de Parapent Organyà per Xavi Coll: 



En aquest curs tindreu l'experiència dels vostres primers vols sempre guiat per monitors.
El centre de vol lliure Parapent Organyà compta també amb una pàgina web (www.parapentorganya.net)  des d'on tindreu tota la informació possible de les activitats i la descripció de la zona. 

Xarxes social com Facebook: https://www.facebook.com/Parapent-Organy%C3%A0-266350760056322/?ref=bookmarks
Twiter: @parapentorganyà
Google+: Parapent Organyà S.L.
Instagram: parapentorganya
Trip Avisor: Parapent Organya

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT