PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Tercera marxa popular de l’Associació Marc G. G.

La caminada, de 3,5 quilòmetres, serà el 19 de juny

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la marxa popular Marc G. G.
Cartell de la marxa popular Marc G. G. | ASSOCIACIÓ MARC G. G.
L’Associació Marc G. G., l’entitat d’ajuda mútua per a les persones que han perdut un fill, organitza la tercera marxa popular el 19 de juny. Com en les anteriors edicions, la sortida (a les 10.30 hores) i l’arribada serà al Prat del Roure. A la meta, el grup Quelcom animarà l’ambient i realitzarà el sorteig de regals entre els participants. La inscripció val 8 euros i cada participant rebrà una bossa, una samarreta i el dorsal.

La presidenta de l’entitat, Rosa Galobardes, va recordar ahir que l’objectiu de la marxa és «donar-nos a conèixer, perquè encara hi ha molta gent que té por a compartir el dol, i per superar-ho el 90% és compartir el que t’ha passat». Galobardes i el seu marit van perdre un fill, el nom del qual dóna nom a l’associació, i es van unir a un grup de dol a Barcelona que els va ajudar. Amb l’entitat volen agrupar totes les persones que passen per situacions similars ja que amb el suport mutu se’n surten millor.

La marxa és popular, accessible a tothom, i es planteja com una sortida «per compartir el dia». El recorregut, de 3,5 quilòmetres, començarà al Prat del Roure, seguirà per Vivand i l’avinguda Meritxell, la plaça Guillemó, la plaça Rebés, la baixada de Govern i continuarà pel passeig del riu fins al pont de París, fins enfilar de nou al Prat del Roure.

Les inscripcions ja es poden formalitzar mitjançant la pàgina web www.topcrono.net o al telèfon 677 433. Tres dies abans de la cursa, l’associació estarà al Prat Gran per formalitzar les inscripcions i vendre la samarreta de la marxa.

L’activitat s’organitza, com insisteix Galobardes, per difondre la tasca que es realitza des de l’entitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT