PUBLICITAT

LA MASSANA

Martí Rafel deixa Vallnord i se’n va a treballar fora

L'1 de juny endega el nou model de la societat Vallnord

Per EL PERIÒDIC

Martí Rafel, en una presentació d'Ski Andorra.
Martí Rafel, en una presentació d'Ski Andorra. | TONY LARA
El qui era fins ara director general de Vallnord, Martí Rafel, inicia un nou camí professional fora d’Andorra i no s’incorpora al nou model de la societat, que comença a funcionar el primer de juny. Amb els canvis anunciats per la societat, Rafel passava a ser director comercial de Pal-Arinsal, però, finalment, no s’incorpora a EMAP.

Rafel ha manifestat que «han estat uns anys molt intensos durant els quals he crescut professionalment i com a persona. Marxo amb un doble sentiment d’alegria i de pena». El director general d’EMAP, Josep Marticella, ha dit que «Martí Rafel encaixava perfectament en el nou organigrama d’EMAP i enteníem que aportava valor al projecte» i li ha desitjat sort en el nou projecte.

EMAP i Secnoa endeguen el nou model de Vallnord dimecres que ve. Els codirectors de Vallnord seran Josep Marticella i Xabier Ajona, directors generals d’EMAP i Secnoa, respectivament. Les polítiques diferenciades quant a preu i a comercialització han beneficiat les dues societats explotadores i han reforçat la identitat de cada estació, sota el paraigües de la marca Vallnord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT