PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Comú de Sant Julià encara prepara el pressupost del 2016

El cònsol Vila planteja canvis en la gestió de Camprabassa

Per EL PERIÒDIC

El cònsol lauredià, Josep Vila.
El cònsol lauredià, Josep Vila. | TONY LARA
L’auditoria financera i de gestió, la liquidació del pressupost del 2015 i el pressupost del 2016 del Comú de Sant Julià de Lòria encara es troben en fase d’estudi i diagnosi, segons va informar ahir el cònsol major lauredià, Josep Vila. El cònsol, però, espera que en un termini breu de temps es puguin plantejar canvis en la gestió de Camprabassa, que implica una part important del pressupost del Comú. A més, Vila preveu que l’endeutament del comú es trobi «en el límit» que fixa la Llei de finances comunals, segons va declarar ahir després de la sessió de consell de comú.

Vila va recordar la relació entre el pressupost del comú i Camprabassa, per tant, pretén presentar primer el pressupost de la societat que gestiona Naturlandia, a continuació, el pressupost del comú per al 2016, que arribaria amb l’auditoria financera i de gestió i, finalment, presentar la previsió pressupostària dels pròxims anys. «Ens interessa fer-ho bé, però en un mes podria estar enllestit, estem treballant paral·lelament», va subratllar. Quant a la liquidació, Vila va recordar que el deute «segurament estarà al voltant del límit, esperem que sigui per la banda baixa», informa l’ANA.
Per tal de complir amb la Llei de finances i el sostre d’endeutament, el cònsol espera presentar «en un marge curt de temps» la liquidació. «El tancament dels comptes depèn dels números fets a partir de decisions anteriors, i volem tancar-ho amb seny», va garantir.

Quant al futur de Naturlandia, Vila no va voler avançar res, ni tan sols si té pensat augmentar les tarifes, tot i que va admetre que «és una opció, però no sabem si serà aquesta», va resoldre.

MUNTANYA DE FRANCOLÍ / El Comú de Sant Julià de Lòria va celebrar ahir la subhasta per a l’arrendament de la muntanya de Francolí entre dos ramaders de la parròquia. Tradicionalment, la parròquia vivia amb expectació el Consell d’arrendaments dels terrenys comunals per a ús ramader, una de les fonts d’ingressos importants de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT