PUBLICITAT

la seu d'urgell

1.035 participants consoliden l’Escanyabocs en la novena edició

En total es van tramitar 908 inscripcions per a les diferents proves

Per El Periòdic

Alguns dels participants a l’Escanyabocs de Ferro.
Alguns dels participants a l’Escanyabocs de Ferro. | El Periòdic
L’Escanyabocs es consolida com a prova esportiva multidisciplinar després de superar, una vegada més, el miler de participants en les diferents proves que es van desenvolupar el cap de setmana. 
 
En total, 1.035 persones van gaudir de les diferents activitats que els darrers dos dies va acollir el Rafting Parc la Seu d’Urgell. Amb la celebració de l’Escanyabocs 2016, l’Ajuntament considera consolidada la trobada esportiva. En aquesta novena edició de les curses, es van arribar a registrar 908 inscripcions a les diferents disciplines.
 
Per proves, 356 esportistes van córrer a la cursa trail; 309 ho van fert a la cursa BTT; 243 a les Rogaines i orientació; 78 a la marxa nòrdica; i 49 han pres part al raid.
 
Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva de l’Escanyabocs, van fer podi, en el cas de la classificació femenina, Mireia Fabra en el primer lloc, Dolo Puig la va seguir i, per últim, va tancar el cap de llista Eva Bové. Joan Carles Montenegro va ser el primer classificat en la cursa masculina, seguit per Sergi Garcia i amb l’empat de Gerard Palomo i Francesc Sansa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT