PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra aspira a influir en els 160 bloguers del Meeting

És la primera vegada que aquest esdeveniment fa una sortida internacional

Per EL PERIÒDIC

Els bloguers fan cua ahir per registrar-se.
Els bloguers fan cua ahir per registrar-se. | TONY LARA
Al voltant de 160 amants dels viatges participen aquests dies al Travel Blogger Meeting 2016 (TBM) que acull el país amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística als bloguers i que ells ho puguin difondre als seus portals d’Internet, seguits molts d’ells per milers de persones. L’acte d’inauguració va tenir lloc ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb la participació dels Quelcom, que amb els seus monòlegs han fet riure tots els assistents.

Avui el dedicaran a les jornades de treball internes que serviran per difondre els blogs, i demà coneixeran el país amb una ruta que han escollit de les dotze que els hi han organitzat. Els fundadors de l’esdeveniment, que surt per primera vegada d’Espanya, Maria Victoria Rodríguez i Eddy Lara, es van mostrar molt satisfets de la rebuda que han tingut al país i van assegurar que aquesta trobada no sols té impacte a Andorra i Espanya, sinó també a Llationamèrica. Prova d’això és que aquest matí el ‘hashtag’ TBM ja era ‘trending topic’ a Twitter.

Ahir al matí ja els participants van visitar Caldea, la Casa de la Vall o van tenir un ‘fotowalk’ per Ordino. Segons els mateixos bloguers, per endinsar-se en aquest món només cal que t’agradi força alguna cosa i dedicar-li temps per escriure sobre això. Aitor i Henar, creadors del blog ‘cometeelmundo.net’, expliquen les seves experiències en parella perquè tenien costum d’apuntar-ho tot a una llibreta, i a més sempre s’han beneficat d’altres bloguers, per tant, «vam pensar que també volíem aportar nosaltres». Tot i que ja havien visitat Andorra, ara esperen conèixer més el país i sobretot treure profit de l’esdeveniment, que ja és el segon en què participen. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT