PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La companyia Carbassó compleix anys amb ‘E.R’

L’obra es representarà la propera setmana a l’auditori Claror

Per EL PERIÒDIC

Presentació de l’obra ‘E.R.’, ahir.
Presentació de l’obra ‘E.R.’, ahir. | ANA / B. N.
La companyia Carbassó celebra els deu anys sobre els escenaris amb l’obra teatral E.R., de l’autor Josep Maria Jornet. L’obra va ser guardonada l’any 1995 amb el premi nacional de literatura dramàtica i portada al cinem. 
 
E.R. es representarà els propers dies 26 i 28 de maig a les 21.30 hores a l’auditori Claror. Pel que fa a la temàtica, el director, Joan Hernàndez, va explicar ahir que gira entorn l’ofici teatral, centrant-se concretament en la figura de les actrius, «però també es posa de manifest com canvien les perspectives vitals a mesura que passa el temps», segons informa l’ANA. 
 
Així, tot i que el guió no inclou cap menció explícita als deu anys de trajectòria de la companyia, Hernàndez va assegurar que «per si sola, ja té prou simbolisme», afegint que de la mateixa manera «que en l’obra es representa la perspectiva que et dóna el temps, també pot ser interessant comparar la perspectiva que poden tenir les actrius treballant ara amb E.R. i amb la que tenien quan van debutar fa deu anys amb Sexualment equilibrats». El preu de l’entrada, que compta amb un 20% de descompte amb el Carnet Jove, la Targeta Magna i el carnet de l’UDA, és de 10 euros. L’obra serà interpretada per Iris Orriols, Judit Martin, Naïma Fernández i Olalla Losada (actriu convidada de la companyia Estripagecs Teatre). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT