PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Capesa ampliarà el capital a 6.750.000 euros el 16 de juny

La companyia posarà a la venda 30.200 accions per apujar el seu valor en 1,3 M

Per ivan moure

El riu Valira a l’alçada d’Escaldes.
El riu Valira a l’alçada d’Escaldes. | Tony Lara
El consell d’administració de la Companyia d’Aigua Potable d’Escaldes (Capesa) es va reunir ahir per tractar com a ordre del dia l’aprovació del comptes de l’any passat i la preparació de l’assemblea extraordinària per l’ampliació de capital i la fixació d’una data, que serà el pròxim 16 de juny. 
 
Cal recordar que ara mateix l’entitat que encapçala Eduard López té un valor contable de 6.450.000 euros i que necessita 1,3 milions per poder cobrir els costos del segon dipòsit d’aigua que augmentarà l’autonomia en cas de talls d’aigua. Així doncs posarà a la venda 30.200 accions a un preu de 43 euros cada una que es podran comprar fins a un màxim d’un 2%. Només el Comú d’Escaldes d’Escaldes pot superar aquest barem i de fet ara mateix compta amb un 6,3% i no hi ha cap comprador, la corporació local té desbloquejats 1,3 milions previstos per si no hi ha cap venda i d’aquesta manera arribaria a tenir el 23% de la companyia.
 
ELS DIPÒSITS, SIS MESOS ABANS / A la reunió de demà del consell també es debatrà si es compensarà d’alguna manera la ciutadania afectada pels talls d’aigua que va patir el centre d’Escaldes la setmana passada i es confirmarà que les obres per la construcció del segon del dos dipòsits en construcció té una data d’acabament nova: l’octubre vinent. Sis mesos abans del previst inicialment, amb un aval del Ministeri de l’Interior per si cal treballar a la nit. El primer, però, manté les dates i estarà acabat al juliol vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT