PUBLICITAT

la seu d'urgell

Una quarantena d’activitats de lleure per als infants

Enguany s’inclou com a novetat la possibilitat de realitzar tallers

Per El Periòdic

La Guia d’Estiu d’enguany inclou com a novetat una sèrie de tallers.
La Guia d’Estiu d’enguany inclou com a novetat una sèrie de tallers. | El Periòdic
La Guia d’Estiu 2016, en què any rere any la Seu d’Urgell inclou tota una sèrie d’activitats per a què els més petits gaudeixin de les vacances d’estiu, ja està disponible i, les inscripcions, obertes. Enguany, el catàleg inclou més de quatre desenes de propostes per a nens i joves, que inclouen des d’esports –com el bàsquet, el karate o piragüisme– fins a colònies, passant per la informàtica i l’art.
 
La guia per aquest estiu torna, en concret, amb 44 activitats per a nens i per a adolescents, amb una novetat: els tallers d’estiu. Aquests tallers estan adreçats als joves d’entre 12 i 17 anys. Seran classes de caràcter setmanal que es desenvoluparan entre els mesos de juliol i l’agost, en horari tant de matins com de tarda. La inscripció pot fer-se a l’oficina Jove de l’Alt Urgell i entre una ampla oferta que inclou des de fotografia amb el telèfon mòbil, aprendre a fer de dj i aprendre a anar en skate, entre altres opcions. 
 
Casal d’estiu/ Per als més petits de la casa torna, com ja ve a ser tradicional, casal d’estiu municipal. Està pensat per als nens a partir de 3 anys, fins als 12, i hi haurà quatre torns: el perimer, entre el 4 i el 15 de juliol, més tard, entre el 18 i el 29 del mateix mes. Per últim, al mes d’agost, hi tornarà a haver dos torns: del dia 1 fins al 12 i del 15 fins al 26. Les inscripcions es poden fer telemàticament o bé presencials els dies 23 i 24 de maig. 
 
Per als qui no marxin de colònia, tindran l’opció de gaudir d’altres activitats, com l’esplai d’estiu Castellciutat o el Pixies, tots dos per a nens d’ebtre 3 i 12 anys, o bé poden apuntar-se al Cybercasal Languedor o a Informàtica Bellvit, entre moltes altres propostes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT