PUBLICITAT

Amb Control Pilates ho podreu aconseguir!

Ja són 9 anys de somni gaudint de la  feina de Control Pilates, un equip de professionals als que els apassiona la seva feina i que tenen l'objectiu que pugueu assolir el vostre objectiu.
Control Pilates és per a tota aquella gent que vol cuidar el seu cos i la seva ment, però que no li agrada l’ambient ni el ritme del gimnàs. És un espai exclusiu on mimen els seus clients, amb tot tipus de detalls, amb un tracte personalitzat i amb una filosofia de treball seriosa, sempre cuidant la discreció dels qui dipositeu la confiança en ells.

Especialitzats en PILATES, IOGA DEL MÓN, MEDITACIÓ EVOLUTIVA I DE CREIXEMENT PERSONAL, ABDOMINALS HIPOPRESSIUS, TREBALL POSTURAL, i sense oblidar el programa específic d’EMBARÀS i POST-PART. Sempre en grups reduïts de 4 persones, duo o particular. El treball es fa a partir de programes personalitzats que combinen l’activitat física i un ventall molt ampli de tractaments, massatges i teràpies Orientals amb pautes alimentàries, ja que som el que mengem!

Un dels seus tractaments facials ESTRELLA és l’ SQOOM combinat amb el Mitsuko, tècnica de massatge Japonesa on s'obtenen uns resultats espectaculars des de la primera sessió. L'SQOOM és l'alternativa a les infiltracions d’àcid hialurònic, i que us permetran lluir una pell més hidratada, més ferma i sobretot més jove. Només l’heu de provar una sola vegada per entendre perquè les seves clientes ja fa temps no poden deixar la seva sessió setmanal d’ SQOOM.

Com a Corporal ESTRELLA Control Pilates compta amb el VELASMOOTH-PRO, una sinèrgia de 4 tecnologies en 1 sol sistema, ideal per al tractament de la cel·lulitis i la remodelació de la silueta. El seu secret, la combinació de productes d’alta gamma, amb aparells d’última generació i les mans de bones professionals, formades en tècniques Orientals.

Consulteu les promocions a través del seu facebook. I per ser clients, rebreu en privat les ofertes LAST MINUTE

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT