PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià assumeix la producció de l’ENA

L’equip de gestió cultural lauredià s’encarregarà de supervisar pressupostos

Per EL PERIÒDIC

La ministra de Cultura i el cònsol menor lauredià, ahir.
La ministra de Cultura i el cònsol menor lauredià, ahir. | SFGA
El Comú de Sant Julià es farà càrrec de les tasques de producció de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA). La ministra de Cultura, Joventut i Esports, i presidenta de la Fundació ENA, Olga Gelabert, i el cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Julià Call, van firmar ahir al matí el conveni de col·laboració entre la Fundació ENA i el comú lauredià. L’acord signat té una vigència d’un any, prorrogable anualment.

La Fundació ENA està formada pel Govern, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, i ha volgut comptar amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria per expandir el projecte a escala nacional. L’acord estableix que el comú s’encarregarà de les tasques de producció mitjançant el seu equip de gestió cultural, encapçalat per la cap de cultura. Les tasques inclouen el control pressupostari dels projectes de l’ENA, la supervisió de l’activitat i la proposta d’activitats paral·leles i relacionades amb la finalitat de l’ENA.

Atès que el teatre de les Fontetes és la seu habitual de l’ENA i que el Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià serà teatre soci col·laborador de l’ENA, les obres previstes per a la temporada 2016 es representaran als dos escenaris, és a dir, algunes obres s’estrenaran a la Massana i d’altres a Sant Julià, i després podran tornar a representar-se a l’altre escenari.

Mitjançant el conveni, a més, el Comú de Sant Julià posarà a disposició de l’ENA espais d’assaig i un espai de magatzem per guardar les escenografies dels projectes d’arts escèniques. Per la seva banda, l’ENA incorporarà el logotip del comú a tota la seva imatge gràfica.

Durant els pròxims dies hi ha prevista una reunió del Patronat de l’ENA i es presentarà el cartell de representacions escèniques per a la temporada 2016. La coordinadora de l’ENA és l’actriu i directora Irina Robles, que compta amb un equip assessor format pels actors Roger Casamajor i Elisabeth Caubet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT