PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Una tapa i una beguda per 2,95 euros en 29 locals del centre històric de la capital

La campanya ‘Afterwork’ es farà el dimarts de maig i el primer de juny

Per EL PERIÒDIC

La consellera de Promoció Turística i Comercial Mònica Codina, ahir.
La consellera de Promoció Turística i Comercial Mònica Codina, ahir. | ANA/B.N.
Els comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella oferiran una tapa i una beguda per 2,95 euros cada dimarts del mes de maig i el primer dimarts de juny. En total, són 29 els locals adherits a la campanya Afterwork, que oferirà a la clientela el producte entre les sis de la tarda i les nou del vespre.

La campanya de dinamització de la zona també comptarà amb música en directe o espectacles al carrer, concretament al Barri Antic, i a les places Guillemó i Rebés, amb l’objectiu que augmenti l’afluència de gent i aprofitin la jornada després de treballar per prendre alguna cosa i comprar als establiments. Per exemple, el dimarts 17 de maig hi haurà un espectacle infantil, aprofitant les vacances escolars.

La consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d’Andorra la Vella, Mònica Codina, va explicar ahir que l’activitat s’havia plantejat per al dijous però, a petició dels comerciants, s’ha decidit fer-la el dimarts perquè és el dia que menys gent surt i cal potenciar-lo, segons informa l’ANA. A més, la idea és que la gent aprofiti per anar de compres.

Des de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, Xavi Fernàndez i Víctor Martín, es van mostrar convençuts que la iniciativa farà augmentar l’afluència de visitants a la zona i permetrà seguir potenciant i millorant els serveis dels establiments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT