PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Dos homes detinguts per maltractaments a la parella

Tres conductors superen la taxa d'alcoholèmia

Per EL PERIÒDIC

La façana de l'edifici policial.
La façana de l'edifici policial. | TONY LARA
La Policia ha informat de la detenció de dos homes com a presumptes autors, cadascun, d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. El primer cas va ocórrer el 5 de maig a Encamp, quan una patrulla va ser   requerida a les tres de la matinada  per amenaces i lesions a l’exparella. El detingut és un home de 33 anys, no-resident i de nacionalitat veneçolana. El segon cas va succeir l’endemà, el 6 de maig, a Soldeu, quan una patrulla va ser requerida cap a les deu del vespre per una discussió de parella. En la intervenció, la Policia va detenir un home de 44 anys, resident i de nacionalitat espanyola.

D’altra banda, la setmana passada també va ser detingut un home de 34 anys, de nacionalitat andorrana, a Prats (Canillo), com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i contra l’honor. Una patrulla va ser requerida per una discussió que va degenerar en amenaces i injuries.

Durant la setmana també van ser detingudes tres persones per conduir sota els efectes de l’alcohol: un noi de 28 anys, amb una taxa de 1’05 g/l.,  un home de 49 anys, amb una taxa de 2’39 g/l., i un noi de 18 anys, amb una taxa de 1’55 g/l..

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT