PUBLICITAT

Andorra la Vella

La capital embellirà els locals comercials desocupats

El Comú parla amb els propietaris per dissenyar una estratègia conjunta

Per Esther Jover Martin

Un local comercial en venda al centre històric de la capital.
Un local comercial en venda al centre històric de la capital. | Tony Lara
L’Àrea de Promoció Turística i Comercial del Comú d’Andorra la Vella ha acordat negociar amb els propietaris dels locals buits de les zones comercials de la capital «la definició d’una estratègia conjunta de campanya d’embelliment per als locals buits». 
 
Els contactes s’han iniciat però el procés es troba en una fase molt inicial perquè, com s’ha informat des del Comú, «es vol recollir el neguit dels propietaris i arribar, entre Comú i privats, a la millor fórmula per millorar la imatge dels carrers». A més, el departament treballa en la redacció d’una ordinació que inclogui la cobertura mitjançant lones publicitàries als edificis que estan en obres.
 
Finalment, els inspectors de l’Àrea de Promoció Turística i Comercial han rebut l’encàrrec de realitzar la primera fase d’un inventari de parets mitgeres a les zones comercials de la parròquia.
 
SUSPÈS EL MERCAT DE LES PUCES / D’altra banda, la poca presència de paradistes als mercats de les puces i del col·leccionisme ha decidit el Comú de la capital a suspendre provisionalment els esdeveniments. Les poques sol·licituds inicials efectuades per muntar estands als mercats i l’informe de la cap d’Àrea de Promoció Econòmica han resolt ajornar les fires «en espera d’una reformulació i estudi dels mateixos». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT