PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marín espera capitalitzar Capesa a partir del juny

Marín confia donar sortida a la totalitat de les accions a la venda

Per El Periòdic

Els assistents a la Diada ballen una sardana amb la Pubilla, ahir.
Els assistents a la Diada ballen una sardana amb la Pubilla, ahir. | ANA/ b.n.
La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, espera poder fer el traspàs de capital de Capesa el proper mes de juny, després que l’entitat celebri la propera assemblea. Així ho espera Marín i ho va manifestar ahir durant la celebració de la Diada de Sant Miquel d’Engolasters. 
 
La mandatària va anunciar que el procés d’ampliació de capital de Capesa, que ascendeix a 1,3 milions d’euros, només s’iniciarà després d’aquesta trobada prevista per les properes setmanes. Tal com va recordar la líder escaldenca, durant la celebració del consell de comú celebrat al febrer es va donar el vistiplau a l’aportació inicial, que podrà ser ampliada més endavant. L’explicació d’aquesta possibilitat tindrà lloc davant dels accionistes actuals durant la mateixa assemblea.
 
Venda d’accions/ La cònsol d’Escaldes-Engordany va explicar ahir, segons informa l’agència de notícies ANA, que el proper mes «s’habilitarà la venda d’accions a aquells particulars que no en tenen i en volen aconseguir». Tal com ja es va anunciar, en cas que no es venguessin totes les accions el Comú assumiria la totalitat de la compra, però en aquest sentit Marín es va mostrar convençuda que hi haurà demanda: «Sempre que surten accions de Capesa la gent en compra».
 
Segons va voler explicar Marín, durant la reunió amb el poble que es desenvolupava el passat dia 6 no es va abordar la qüestió perquè cal esperar a la trobada amb els accionistes actuals. En relació a aquesta ampliació, Marín va recordar que no només podran adquirir accions els actuals participadors, sinó «tots aquells particulars que no en tenen i en volen aconseguir». Tal com ja va anunciar el cònsol menor, Marc Calvet, Marín va recordar que en cas de no efectuar-se la venda de totes les accions, per un valor d’1,3 milions d’euros, el comú assumiria la totalitat de la compra. En qualsevol cas, es creu que això no succeirà.
 
Diada d’engolasters/ Diada de Sant Miquel d’Engolaster fosca: «El temps no es pot controlar», va lamentar Marín, que va posar en relleu la importància de «mantenir viva una tradició tan maca com aquesta». Enguany, com a novetat, a banda de la coca beneïda que es reparteix cada any, tots els assistents van poder gaudir, un cop finalitzada la missa i la ballada de sardanes, d’una botifarrada popular. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT