PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recta final per aconseguir un Seat 600

Del miler de butlletes que es van fer per participar en el sorteig, només en queda un centenar

Per ESTEFANIA GRACIA

Lluís De Juan amb el Seat 600 que sorteja l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, ahir.
Lluís De Juan amb el Seat 600 que sorteja l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, ahir. | EMILIO PRENAS
El Seat 600 que sorteja l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) ja ha sortit del taller. «Estem en la recta final» destaca el president de l’associació, Lluís De Juan. A hores d’ara, queden prop d’un centenar de butlletes «de les 1.000 que havíem fet, per tant, estem molt satisfets».

De Juan matisa que van començar amb la venda «durant el sopar de gala que vam fer en motiu de la sortida de les set parròquies el novembre del passat any, i a partir d’allà, vam començar a vendre butlletes poc a poc, tot i que per Nadal va haver-hi una gran embranzida», però la clau, assegura De Juan, «ha estat treure el cotxe al carrer, els ciutadans s’hi han interessat molt».

El vehicle està totalment reformat i ja consta d’una matricula andorrana i tots els papers necessaris per circular. De Juan assegura que el Seat 600 que sortegen pot estar valorat «en uns 4.000 euros facilment». A més, el guanyador disposarà d’un any d’inscripció a l’AAVA.

Les butlletes per participar en el sorteig es poden comprar fins el 10 juny, i l’11 se sabrà el guanyador. Però els actes continuaran, perquè l’AAVA ha organitzat per al 12 del mateix mes una jornada de portes obertes, Clàssics al carrer. Una oportunitat per als ciutadans curiosos o amants del motor per donar una volta pujats sobre un vehicle clàssic. «Els qui vulguin, podran venir al carrer dels Veedors, a Escaldes-Engordany, i provar els cotxes antics que hi tindrem aparcats», puntualitza De Juan. «Els socis cediran els seus vehicles perquè la gent hi pugui pujar i passejar per Andorra la Vella i Escaldes, així podran gaudir dels cotxes des de dins».

El Seat 600 també es podrà veure el 14 i 15 de maig al Prat Gran de Encamp, on hi estarà exposat en el marc de la quarta edició del Weekend dels anys 60. «Aquesta és una concentració de vehicles clàssics i antics que fem per a tothom, tant si són socis com si no», destaca De Juan. «Vindrà gent de França, Espanya, Catalunya... I evidentment, d’Andorra». La jornada durarà dos dies i el Prat Gran d’Encamp serà un dels escenaris que acollirà les diverses activitats que s’aniran desenvolupant, com l’exposició de cotxes antics o les actuacions musicals i de dansa. També es faran rutes turístiques i com «cada any, el Weekend dels anys 60 tindrà una temàtica diferent, durant aquesta edició s’ha decidit emmarcar-lo en el món del circ, així, dissabte a la nit farem un ball de disfresses on tothom haurà de venir vestit d’acord amb la temàtica». Durant la jornada també hi haurà la possibilitat de visitar el Museu Nacional de l’Automòbil d’Encamp i el Museu de la Moto de Canillo. A més de fer diverses rutes pel país i varis àpats de germanor, així com un sopar de gala.

Però encara n’hi ha més, el 22 de maig «fem una trobada de motos clàssiques antigues per tothom qui s’hi vulgui apuntar». «Diumenge sortirem del pàrquing del Viena i farem unes rues pel centre d’Andorra la Vella i Escaldes, arribarem fins a Canillo i després ja anirem a dinar a l’Aldosa», matisa De Juan. «Aquesta és una manera de promocionar que les motos antigues surtin al carrer». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT