PUBLICITAT

Nous tractaments i complements nutricionals a Ikebana

Ikebana ens presenta una nova tècnica que combina i adapta programes i circuits a cada client, tant amb l’aparatologia com amb els complements nutricionals per tal d’assolir que progressivament es vagi millorant des del vostre estat físic, emocional,estètic i la salut en general. 
Els canvis importants en el nostre cos, si voleu baixar pes, si us voleu anar trobant cada cop més bé i millorant segons quines zones del cos, necessiten un temps determinat. aquest temps és el que al nostre organisme li cal per fer aquesta readaptació del cos. cal tenir present que tot el que es fa de presa també es recupera ràpid.
El més important és conscienciar-se que no és d’avui per a aquest estiu que aconseguirem un canvi definitiu, sinó que ens cal canviar una mica l’àvid de vida, el que popularment s diu com que una flor no fa estiu sinó que moltes flors fan tot un prat i la primavera està plena de flors.
Hi ha tractaments actualment en el món de l’estètica que ens permeten donar una sortida molt bona a aquells que no volen entrar al quiròfan. La medicina estètica està avançant a passes agegantades fins al punt que s’ha donat una alternativa real a no haver d’entrar al quiròfan. Amb constància i progressivament , al ritme de cadascú, segons la biologia de cadascú i la seva genètica, es poden assolir resultats que fa un temps ni ens imaginàvem. 

Un tractament i resultat progressiu
Hi ha tractaments molt bons que des d’IKEBANA us ajustaran i adaptaran a la necessitat de cadascú i que, progressivament amb el pas del temps, s’aniran millorant fins al punt d’assolir el vostre objectiu. Cal tenir molt present però que això no es fa d’un mes per l’altre. Normalment hi ha processos que treballen, ja no el que és la cel·lulitis, sinó l’índex de greix corporal a través d’un procés biològic per al que s’ha d’esperar quatre mesos. S’ha de ser conscient que s’ha d’esperar quatre mesos per veure un primer canvi. aquest canvi és petit, però la suma dels petits canvis fa que en un any o any i mig perdeu tot l’índex de greix extern que sobrepassa per sobre el múscul.
El que ens aconsellen és un conjunt d’accions per assolir el nostre objectiu sense el que representaria una intervenció de quiròfan que és una agressió a teixits vasculars i limfàtics i que no suposa un canvi metabòlic pel cos. Per a això hi ha aparells que ho fan com els que tenen i que han rellevat als que hi havia anteriorment al mercat.
També és important que, segons el diagnòstic que ens facin per saber la necessitat i el neguit que tenim cadascú, se’ns orienta, dins de les nostres possibilitats, dels diferents pacs i circuits que van millorant, amb diferents tècniques, la salut i higiene del nostre cos per a que es vagi depurant i desintoxicant i el nostre organisme es vagi posant a to.

Els complements nutricionals
Tot això es pot combinar amb l’aparatologia d’estètica com amb els complements nutricionals que han incorporat des d’abans de final d’any amb els que s’ha anat més endavant gràcies a un avenç mèdic que ha aconseguit dissoldre l’enzim Q10 amb aigua.
Això vol dir la dissolució completa de macroestructura de nutrient amb aigua i fent-lo permeable al 100%. Amb aquests complements fem una cura depurativa però que al mateix temps estem aportant les carències nutricionals que té el nostre cos perquè no ho acabem d’assimilar tot i que ingerim. D’aquesta manera, com que l’assimilació és correcta al 100% de la carència que tinguem, el cos es posa a treballar ràpidament de manera correcta. S’ha d’anar absorbent de mica en mica aquests suplements de vitamines, minerals i nutrients fent que en un procés biològic de 90 dies, que és el que necessita el cos per regenerar-se, es posi en forma i tinguem el cos completament preparat, en plena forma, amb més vitalitat, amb la «maquinària» preparada per poder començar a eliminar el greix que ens sobri.

Diagnosi sense compromís
Si ens interessa, Ikebana ens farà un estudi gratuït de l’índex de greix corporal que ens sobra, els tractaments i complements que podem necessitar i ens proposarà les condicions que s’adaptin millor als nostres desitjos, necessitats i neguits i possibilitats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT