PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA oferirà assignatures lliures de matriculació

La iniciativa té la voluntat de donar a tothom l’oportunitat de créixer formativament

Per EL PERIÒDIC

Un acte a la Universitat d'Andorra.
Un acte a la Universitat d'Andorra. | UDA
La Universitat d’Andorra (UdA) podria incrementar la seva oferta formativa tot incloent entre els seus estudis l’opció de cursar assignatures sense la necessitat d’endinsar-se en una carrera. Aquesta opció s’anomenarà ‘Aula Lliure’ i té la voluntat de donar a tothom l’oportunitat de créixer formativament parlant. Tal com va anunciar ahir el rector de la institució, Miquel Nicolau, durant l’acte de cloenda de l’Aula Magna, es tracta d’un projecte que encara s’està gestant. Per la seva banda, la coordinadora de l’Aula Magna, Rosa Mari Mandicó, va fer una valoració molt positiva de l’onzena edició, on hi van participar gairebé 40 persones i hi va haver una assistència, tal com informa l’agència ANA, del 67%.
 
Abans de la conferència de cloenda La gent gran: transmissora de les festes tradicionals impartida pel secretari de l’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella, Albert Samarra, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, es va dirigir a tots els presents i s’ha compromès a donar continuïtat a aquest projecte perquè «fer-se gran no ha d’implicar deixar de tenir inquietuds intel·lectuals», a més va assegurar que Andorra la Vella vol seguir sent Ciutat Amiga de la gent gran i per això treballen per fer polítiques de proximitat i millorar la vida dels seus ciutadans.
 
De la seva banda, Nicolau també va voler felicitar tots els participants en l’Aula Magna i els ha instat a seguir fent-ho perquè «repetir significa constància per voler seguir aprenent». També va aprofitar per recordar que Andorra acollirà una de les reunions de la ‘Xarxa Vives d’Universitats’ formada per 21 centres universitaris del Principat, Espanya, França i Itàlia, i per tant hi haurà l’oportunitat de compartir experiències. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT