PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Estira-i-arronsa per la llibertat d’expressió

Ferran Goya s’enganxa a Twitter amb el ministre Jover i d’altres per la participació d’Espot al debat

Per E. J. M.

Detall dels tuits de Goya i Jover.
Detall dels tuits de Goya i Jover. | EL PERIÒDIC
«Surrealista: un ministre intrús condicionant una taula rodona sobre la llibertat de premsa». L’exsecretari general del Partit Socialdemòcrata (PS), Ferran Goya, va obrir ahir a la nit un tens debat a Twitter després de tuitejar un comentari criticant la presència del ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, al debat organitzat per l’Associació de Professionals de Comunicació d’Andorra (APCA) dimarts al vespre.

Espot va introduir l’acte i va fer alguna intervenció, fet que va molestar Goya, que va abandonar la sala on se celebrava el debat. El ministre d’Educació, Eric Jover, va respondre: «Comentari poc afortunat i diu molt poc de la capacitat de diàleg de certa gent». Goya va replicar: «El problema és que vostès [referint-se al Govern de DA] volen tutelar-ho tot. El diàleg és d’igual a igual». L’enganxada va continuar amb el següent diàleg virtual: (Jover) «Participar en un debat i tutelar-lo és molt diferent. En canvi no tolerar la diferència d’opinió és un actitud poc democràtica»; (Goya) «I qui li ha dit que no tolero la diferència d’opinió?» (Jover) «La seva actitud i el seu comentari el delaten amic meu». La discussió ha acabat amb Goya clamant «feudalisme pur i imposició de l’autoritat dels senyors als vassalls» i Jover responent «espero que li hagin hackejat el mòbil o que hagi escrit a l’atzar paraules d’algun pamflet sinó temo que viu en un altre món».

Enmig del debat dialèctic a la xarxa també hi van intervenir d’altres tuitaires, com Carles Jordana, acusant Goya «discurs clixé típic dels pseudosocialistes demòcrates, més a prop del chavisme».

Llibertat d’expressió. O no?

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT