PUBLICITAT

Sichuan

Els germans Casal impressionen en el debut a la Copa del Món

Marc puja al tercer calaix del podi i Òscar acaba quart a la Yading Skyrun

Per El Periòdic

Marc Casal completa els darrers metres abans de la meta, dissabte a la Yading Skyrun.
Marc Casal completa els darrers metres abans de la meta, dissabte a la Yading Skyrun. | FACEBOOK
Els germans Casals van impressionar a la Yading Skyrun, la primera cita de la Copa del Món Skyrunner que es va disputar dissabte a Sichuan (Xina). Està clar que comencen la temporada en un gran estat de forma, com demostra la magnífica tercera posició de Marc i la també meritòria quarta d’Òscar.+
 
El guanyador va ser Bhim Gurung (Nepal), que va completar els 29 quilòmetres de distància i amb 2.500 metres de desnivell fins arribar a una altura màxima de 4.664 en 3h 8min 30s. Segon va ser el campió del circuit del 2015, l’italià Tadei Pivk a uns dos minuts i tercer, Marc Casal, va creuar la meta amb una marca de 3h 11min 28s. Per darrere, a tres minuts i mig, va creuar la meta el seu germà després que als últims quilòmetres es dissolgués el grup capdavanter en el qual també hi havia el cinquè classificat, l’espanyol Pere Rullan, que va arribar a més de cinc minuts d’Òscar. «Estic en un núvol», deia aquest després de la carrera.
 
En fèmines va vèncer la nord-americana Megan Kimmel, amb més de 35 minuts de marge sobre la segona, Wenrong Zhen (Xina).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT