PUBLICITAT

peramola

Denunciat un jove per circular a 189 km/h en un tram de 90

L’infractor ha estat detectat durant un control rutinari de velocitat

Per El Periòdic

Conductor circulant a 189 km/h a la C-14, a Peramola.
Conductor circulant a 189 km/h a la C-14, a Peramola. | El Periòdic
Els Mossos d’Esquadra han denunciat a un conductor de 22 anys, amb residència a Andorra, acusant-lo d’un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat molt superior a la permesa.
 
Els fets van tenir lloc dissabte, quan els agents van detectar a l’infractor que circulava a 189 quilòmetres per hora en un tram de la C-14 –a la zona de Peramola– que està limitat a 90 km/h.  
 
Els agents van detectar la imprudència durant un control rutinari de velocitat. Al constatar la infracció, els Mossos van immobilitzar el vehicle i van procedir a la identificació de l’acusat. En vista dels fets, el jove haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona quan sigui requerit pel jutge. 
 
El delicte pel qual s’acusa al jove  està tipificat dins del codi penal, i a part d’una multa –que variarà en funció de les causes i conseqüències que s’en derivin del fet– el delicte es pena amb mesos o anys de presó, tenint també en consideració els motius i les variants de la infracció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT