PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Escola Andorrana participa en la Lliga de Debat 2016

Cinc alumnes del centre parlaran sobre la llibertat d’Internet

Per El Periòdic

La Universitat Politècnica de València (UPV) acull fins dissabte les Lligues de Debat 2016 de la Xarxa Vives d’Universitats, on hi està adscrita la Universitat d’Andorra (UdA).  
 
La competició universitària tindrà lloc fins divendres i comptarà amb la participació d’estudiants d’arreu dels territoris de parla catalana. Mentre que dissabte es desenvoluparà la de Secundària i Batxillerat. L’Escola Andorrana participarà en aquesta darrera amb cinc alumnes del centre que debatran sobre si Internet ens fa més lliures. 
 
Els alumnes andorrans estaran mostrant i rebatent arguments durant divendres a la tarda i dissabte al matí. Si finalment aconsegueixen passar a la final, hauran de defensar les seves idees sobre el mateix tema durant la tarda de dissabte. 
 
Primera categoria / Pel que fa a la categoria universitària, el tema a debatre serà Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?. La competició es podrà seguir en directe a través de www.vives.org i a Twitter, a través de l’etiqueta #lligadedebat, i també a la bitàcola de la competició. 
 
La iniciativa té l’objectiu de «fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants de les universitats de la Xarxa a través del debat sobre un tema polèmic i d’actualitat» segons matisa l’organització de la competició. El vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPV, Vicent Botti, va presidir dilluns l’acte inaugural de la Lliga de Debat Universitària, organitzada des de l’any 2005 per la Xarxa Vives, i que compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. A continuació, es va realitzar el sorteig d’emparellaments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT