PUBLICITAT

Andorra la Vella

El grup MoraBanc redueix la seva petjada de carboni un 18,30%

A més es manté com a empresa neutra en emissions de CO2

Per El Periòdic

Imatge general de la façana de l’oficina central de MoraBanc.
Imatge general de la façana de l’oficina central de MoraBanc. | alex lara
El Grup MoraBanc ha calculat la seva petjada de carboni per setè any consecutiu i les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) de l’entitat durant el 2015 s’han reduït un 18,30%, situant-se en un total de 844,46t.CO2. 
 
Segons van explicar ahir en un comunicat, MoraBanc compensarà aquestes emissions amb crèdits d’un projecte de regeneració mediambiental a Turquia per esdevenir novament una empresa neutra en emissions de CO2.
 
El càlcul de la petjada de carboni té en compte tres grans àrees de consum i en el darrer exercici, MoraBanc ha reduït el seu balanç en totes. La primera inclou el consum de gasoil que es fa a les oficines, i en aquest àmbit s’ha reduït un 1,74%. El segon concepte es refereix al consum global d’electricitat que ha baixat un 17,08% respecte a l’any 2014, gràcies en part al factor d’emissió d’energia elèctrica. Per últim, l’auditoria ambiental inclou en la tercera categoria emissions indirectes que són conseqüència de l’activitat de MoraBanc però que generen altres empreses com ara l’encarregada de lliurar la correspondència del banc als clients. En aquest cas el consum s’ha reduït un 25,86%.
 
El Grup MoraBanc va informar en aquesta nota que aplica mesures sostenibles dins del seu compromís amb el medi ambient. Fomentant conductes eficients entre els seus equips i aplicant els mateixos criteris a les seves oficines i instal·lacions han pogut aconseguit una reducció important de les seves emissions el 2015. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT