PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Concerts a la Seu i Berga del Conservatori dels Pirineus

La directora de l’Escola de Música, Sonia Lanau, fa una valoració molt positiva

Per EL PERIÒDIC

El Conservatori de Música dels Pirineus va oferir aquest cap de setmana un doble Concert Simfònic que va servir per presentar l’activitat que estan duent a terme dins del projecte conjunt de formació superior en música que han endegat aquest curs les Escoles Municipals de Música de la Seu d’Urgell, Berga i Puigcerdà. Una setantena de joves músics dels tres centres van oferir un concert aquest dissabte passat al vespre a la Sala de Sant Domènec, a la capital alturgellenca, que s’ha pogut escoltar també el dia següent, diumenge, al Teatre Municipal berguedà.
La directora de l’Escola Municipal de Música de la Seu, Sonia Lanau, va fer una valoració molt positiva de l’experiència i de l’intercanvi existent entre les tres comarques en l’àmbit musical, que ja s’ha posat en pràctica anteriorment amb cantates i concerts conjunts i que aquest curs s’ha consolidat amb la posada en marxa del Conservatori dels Pirineus.
Lanau va destacar la qualitat dels dos concerts i l’alt nivell mostrat pels alumnes que han estrenat enguany la nova oferta formativa, però va reconèixer que esperaven més públic en el cas de la Seu. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT