PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gili s’interessa per l’activitat dels metges de l’hospital nacional

La consellera vol accedir al contingut de les reunions dels professionals

Per El Periòdic

Gili vol accedir a les reunions del consell de metges de l’hospital.
Gili vol accedir a les reunions del consell de metges de l’hospital. | Tony Lara
La darrera qüestió per la qual la consellera socialdemòcrata Rosa Gili ha acudit a sindicatura, ahir mateix, per tal de rebre una resposta dels membres de Govern, afecta a l’activitat en el si de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. A través d’una missivia dirigida al síndic general, Vicença Mateu, la parlamentària del grup mixt sol·licita a l’executiu la capacitat per accedir al contingut que resulta de les reunions entre els professionals de la medicina del centre andorrà.
 
La nova inquietud de l’opositora socialdemòcrata Rosa Gili té la finalitat, segons argumenta el mateix Partit Socialdemòcrata (PS) a través d’un comunicat de premsa, d’aconseguir més documentació i, així, millor informació sobre tot allò que afecta al funcionament, a nivell intern, del centre sanitari.
 
Amb aquesta voluntat, doncs, Gili demana a l’administració central que se li faciliti, des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) els arxius i dossiers generats «des del setembre del 2011» fins al mateix dia en què aquesta informació es faci arribar com a resposta a la seva petició de nou a les instal·lacions del Consell General.
 
La petició d’accés al contingut de les reunions mantingudes pel consell de metges de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell ha de permetre a Gili ampliar el seu coneixement sobre el desenvolupament intern de l’hospital i actuar a partir del que pugui trobar en la documentació de cinc anys ençà fins al dia que rebi resposta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT