PUBLICITAT

MASELLA

Masella tanca portes amb el triomf de l’esquí nocturn

L’estació anota un increment en la xifra de turistes francesos

Per EL PERIÒDIC

Les instal·lacions de la Masella van tancar ahir, després de cinc mesos.
Les instal·lacions de la Masella van tancar ahir, després de cinc mesos. | FACEBOOK MASELLA
Després de 150 dies d’esquí i malgrat una inici de temporada certament poc favorable, l’estació de Masella va tancar ahir les seves baixades fins el proper hivern, havent-se caracteritzat aquest per la consolidació de l’esquí nocturn. Amb 29.000 practicants, la modalitat ha apuntat aquest curs un increment en 19 punts, així com també s’ha vist notablement incrementada l’arribada de visitants procedents de França.

La darrera de les estacions catalanes que encara persistien obertes va donar per clausurada ahir el que es pot preveure com una bona temporada. La directora la directora comercial, Maite Martí, va assenyalar que estan «satisfets i contents» amb la temporada que s’ha fet, tot recordant que, no obstant, el balanç encara no és definitiu. Segons va informar l’agència ACN, la directiva va afirmar que es tanca «amb una qualitat de neu molt bona gràcies a les nevades d’aquests últims dies» i després de ser una de les primeres estacions de tot el Pirineu català que va obrir portes el passat 24 de novembre.

A l’espera de les xifres finals de venda de forfets, Martí va avançar que enguany s’ha notat un augment dels visitants francesos. Sobretot pel que fa a l’esquí nocturn: la seva tercera edició ha registrat 29.000 esquiadors, un 19% més que l’any passat. «Es tracta d’una proposta ja consolidada i que agrada molt» segons va comentar Martí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT