PUBLICITAT

Andorra la Vella

Carles Naudi recorre al síndic per rebre informació sobre l'edifici multifuncional

El conseller demana empara després de la negativa del Govern

Per El Periòdic

El conseller liberal Carles Naudi, en segon pla, ahir al Consell General
El conseller liberal Carles Naudi, en segon pla, ahir al Consell General | Tony Lara
El conseller liberal Carles Naudi ha recorregut a sindicatura per tal de sol·licitar informació concernent al recinte multifuncional que, prèviament, ha vist denegada per part del Govern. El polític de l’oposició s’adreça al dirigent del Consell General mitjançant una missiva per la qual fa arribar la seva «queixa i consegüent demanda d’emparament», insatisfet amb la contestació oral que l’Executiu li va fer arribar «en relació a la construcció d’una infraestructura per a grans esdeveniments». 
 
La resposta de Govern/ L’explicació de l’administració central a denegar informació al conseller del grup liberal respon al fet que «Ens devem a un elemental deure de reserva per tal de no distorsionar processos urbanístics actuals o futurs», per la qual cosa «no ens trobem en disposició d’aportar informació sobre la ubicació concreta de les opcions que estan sent analitzades». 
 
Precisament per tal de «preservar que es faci pública informació que podria afectar algun procés urbanístic», segons apunta el mateix Naudi, la petició va ser realitzada per la via de la «demanda d’informació». 
 
Tot plegat porta al parlamentari a emparar-se a la figura del síndic per tal que sigui ell qui insti al Govern a facilitar les dades exigides. Entre les opcions que el Govern analitza, es troben quatre ubicacions facilitades pel Comú d’Andorra la Vella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT