PUBLICITAT

Decathlon entra al país amb una botiga a Santa Coloma l'any vinent

  • L'edifici on s'ubicarà la firma esportiva serà a l'antiga Borda del Roi, a l'avinguda Santa Coloma
  • Des de la multinacional prevenien obrir-la aquest any, però les negociacions s'han retardat
P. G. I. C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici antiga Borda del Roi, a l'avinguda Santa Coloma, on es preveu que s'ubiqui el Decathlon. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'any vinent la firma esportiva Decathlon té previst obrir una nova botiga a l'edifici Antiga Borda del Roi de Santa Coloma. Així ho van confirmar ahir des de la mateixa empresa a aquest rotatiu. Tot i que encara no se sap el mes exacte en què obrirà les portes, Decathlon ja té negociat amb el propietari de l'edifici l'ocupació de l'immoble per obrir un nou punt de venda que serà únic al Principat. Des d'EL PERIÒDIC es va preguntar ahir al propietari de l'edifici, Enric Cassany, sobre aquesta iniciativa empresarial, i no va voler manifestar res, alhora que no va desmentir la notícia.

Tot i això, les negociacions entre la multinacional francesa i l'empresari andorrà s'han mantingut des de fa temps, ja que es tenia previst obrir-ho durant aquest any, però es retardarà per a l'any vinent, segons van explicar des de l'empresa.

L'edifici es troba pròxim a la residència del Solà d'Enclar i a l'avinguda Santa Coloma, i és de fàcil accés per la carretera principal. Una ubicació important i destacada que sempre busca tenir aquesta firma internacional per arreu dels països on és present.

REVULSIU ECONÒMIC
En l'època de crisi actual, es preveu que aquesta empresa d'articles esportius suposi un impuls, sobretot pel que fa al mercat laboral. En cada ciutat on s'implanta una nova botiga de Decathlon es fa una promoció publicitària important per a la contractació de personal. A Espanya disposen de més de 75 botigues i sis magatzems logístics, en els quals treballen més de 10.000 persones.

Pel que fa al mercat comercial, aquesta empresa serà una competència important per a les nombroses botigues de roba esportiva del país. Tot i això, val a dir que Decathlon se centra en marques pròpies de la multinacional i per tant suposarà una novetat l'entrada de noves marques en l'oferta de venda esportiva del país. Les marques més conegudes que comercialitza aquesta firma són Quechua, Tribord, Domyos, B'Twin, Kalenji, Kipsta, Caperlan i Nabaiji, entre altres firmes comercials. Amb tota la varietat de preus la firma francesa aposta per una política d'oferir marques de low cost.

Les pròximes obertures de noves botigues Decathlon a Espanya que s'han publicat de manera oficial són a les localitats d'Oleiros, Saragossa, Mollet del Vallès, Jérez de la Frontera i Lleida. Tot i que encara no figura Andorra la Vella com una pròxima obertura, des de la firma esportiva es preveu que un cop es tingui la data prevista es pugui promocionar públicament.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT