PUBLICITAT

Andorra la Vella

L'equip de natació sincronitzada d'Ucraïna actua als Serradells

Les preolímpiques intervenen per celebrar el 25è aniversari del centre

Per marisa da costa

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, i el cap d'àrea  d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, durant la roda de premsa d'aquest matí.
El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, i el cap d'àrea d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, durant la roda de premsa d'aquest matí. | ANA/ m.b.
L’equip de natació sincronitzada d'Ucraïna s'afegeix a la celebració del 25è aniversari del Centre Esportiu dels Serradells. L'agrupació dirigida per l'exentrenadora de la selecció espanyola, Anna Tarrés, oferirà, el proper dissabte en un acte de franc i obert a tothom, una de les seves exhibicions. Tal com han anunciat aquest matí el cònsol menor de la capital, Marc Pons, i el cap d’àrea  d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, la intervenció de les preolímpiques s’emmarca en un seguit d’actes per commemorar el quart de segle del centre. D’aquesta manera, abans que la recentment rehabilitada piscina olímpica obri gratuïtament les seves portes a tot el públic fins les 20.30 hores, passaran per la instal·lació diverses propostes com Trimensió: els clubs de gimnàstica rítmica i artística conflueixen amb les petites de la natació sincronitzada per presentar conjuntament una novedosa exhibició.

MÉS INFORMACIÓ A L'EDICIÓ DE PAPER DE DEMÀ
PUBLICITAT
PUBLICITAT