PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un home per agredir la seva parella

Els agents intervenen quatre persones en possessió de droga

Per EL PERIÒDIC

Un home va ser enxampat amb més de 3 grams de droga a Porta.
Un home va ser enxampat amb més de 3 grams de droga a Porta. | TONY LARA
Un jove de 28 anys va ser detingut la nit del passat dijous a la capital per agredir físicament la seva parella com a conseqüència d’una discussió conjugal en el seu domicili en comú. Així ho va notificar el cos de Policia a través de l’informe setmanal fet públic ahir, on també consten una dotzena més d’actuacions.

En el transcurs de la setmana passada, els agents van intervenir també quatre persones per delictes contra la salut pública. Així mateix, la tarda del passat divendres, un noi de 23 anys era arrestat quan intentava accedir al Principat en possessió de 0,9 grams de cocaïna i 2,6 grams de marihuana a través de la frontera amb França. Hores abans i fruit d’un control rutinari ubicat a Soldeu, els funcionaris de l’ordre interceptaven un home quan duia a sobre 0,3 grams de cocaïna. També a Canillo i gràcies a una inspecció la nit anterior, una jove era enxampada en possessió de restes de cocaïna que hauria consumit instants abans. En darrer lloc, i quan intentava entrar a Andorra a través de la frontera hispano-andorrana, els funcionaris van registrar un home amb un gram de cocaïna i ínfimes quantitats d’haixix i marihuana.

A banda de les cinc detencions originades per delictes contra la seguretat col·lectiva –en què el cas més greu és el d’un home que conduïa amb una taxa d’1,80 g/l., el servei de seguretat va detenir divendres un jove de 24 anys que es trobava en ordre de cerca i, el passat dimarts, un home que va calar foc a la botiga de la seva parella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT