PUBLICITAT

Ginebra

Tarrado destaca la feina educativa per evitar l’extremisme violent

Intervenció de l’ambaixador i representant a Ginebra

Per El Periòdic

Tarradó, durant el seu discurs a Ginebra.
Tarradó, durant el seu discurs a Ginebra. | sfga
El Govern suïs i les Nacions Unides han ofert l’oportunitat als estats d’intercanviar experiències i bones pràctiques a l’hora de fer front a l’extremisme violent i donar suport al Pla d’acció del secretari general per prevenir l’extremisme violent durant la Conferència de Ginebra. 
 
L’ambaixador i representant permanent d’Andorra a la seu de les Nacions Unides a Ginebra, Enric Tarrado, va participar en la Conferència que es va dur a terme entre dijous i ahir, i va centrar la intervenció en la importància que té per a Andorra l’educació per a una ciutadania democràtica i els drets humans. A més, també va destacar la importància de les mesures preventives recollides al Pla d’acció, com l’educació, el respecte pels drets humans o el desenvolupament econòmic.
 
Durant el primer dia, la Conferència va reunir experts d’alt nivell i es va centrar en analitzar i debatre l’amenaça de l’extremisme violent a la pau i seguretat internacionals, així com les mesures previstes en el pla d’acció. El segon dia es va dedicar a la presentació de les mesures i pràctiques nacionals per part de prop de 80 estats membres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT