PUBLICITAT

LLEIDA

Enxampat un resident amb 14.500 euros de tabac a Martinet

El detingut va abandonar els 3.000 paquets a l’interior del vehicle

Per EL PERIÒDIC

El tabac intervingut al vehicle de l'home detingut.
El tabac intervingut al vehicle de l'home detingut. | GUÀRDIA CIVIL
La Guàrdia Civil va detenir ahir un resident intervingut a Lleida amb mercaderia constituïda per desenes de cartrons de tabac valorats en aproximadament 14.500 euros. L’home va abandonar el seu vehicle amb 3.000 paquets de contraban quan era aturat pels agents de seguretat.
Tal com informa l’agència de notícies Europa Press, el tabac era d’una sola marca i estava valorat en 14.500 euros. Tot el producte va ser localitzat a l’interior de la maleta. La mercaderia estava envoltada en bosses de plàstic i cinta adhesiva per tal de dissimular el contingut, tal com va comunicar la mateixa Guàrdia Civil a través d’un comunicat oficial de premsa hores després de detenir l’home.

A més de ser detingut per intentar introduir tabac per a la seva revenda il·lícita dins de les fronteres espanyoles, l’home va ser detingut per altres infraccions. Segons s’explica al comunicat, en veure’s aturat pels agents del servei de seguretat, l’home hauria intentat fugir del control.

Així, a banda del delicte de tabac, també se’l va detenir per la comissió de les infraccions de desobediència o resistència als funcionaris del cos d’ordre quan exercien les seves funcions. Per últim, també se li atribueix un delicte de conducció temerària en produir diverses infraccions de tràfic quan era enxampat pels agents. El conductor no va fer cas de l’ordre d’aturar-se, va fer una maniobra evasiva marxa enrere i va fugir a gran velocitat, posant en perill la resta de vehicles que circulaven per aquell tram de via. Agents de l’ODAIFI van perseguir el vehicle fins a Montellà, on el van trobar en un carrer sense sortida. Aleshores el conductor va abandonar el turisme i va fugir a peu, però va ser detingut al cap de pocs minuts, segons informa Ràdio Seu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT