PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern habilita l’actualització del transport escolar via xarxa

S’avança la data per a la recollida dels carnets al dia 16 d’agost

Per M.C.

Una auxiliar acompanya els infants en el trajecte entre l’escola i la llar.
Una auxiliar acompanya els infants en el trajecte entre l’escola i la llar. | Tony Lara
El servei de transport escolar entra al paquet de tràmits que el Govern permet gestionar a través del web, tal com va informar ahir el ministre d’Educació i Enseyament Superior, Eric Jover. De cara al proper curs, els pares poden actualitzar els carnets per a l’autobús a través d’e-tramits.ad. 
 
La modalitat on line, però, únicament serà vàlida per a les actualitzacions de la prestació i sempre en cas que no hi hagi canvis en l’adreça del domicili; les noves inscripcions al servei seguiran havent-se de fer de manera presencial a qualsevol departament de tràmits comunal o bé al de la mateixa administració central.
Enguany, però, s’amplia el període per a recollir els carnets amb la voluntat, segons va explicar Jover, de reduir un factor «d’estrés» per a les famílies: la data s’avança al dia 16 d’agost per a totes les demandes efectuades dins de la primera convocatòria.
 
Bus lliure/ En cas que les famílies no indiquin el contrari, la renovació del bus lliure serà automàtic. Així, el Govern carregarà directament sobre el compte bancari indicat el preu del servei.
Amb l’actualització automàtica del servei se cerca, a més d’agilitzar el procés a les famílies, eliminar unes 5.000 operacions que, fins ara, efectuaven els funcionaris. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT