PUBLICITAT

Andorra La Vella

L'Eensm endegarà un projecte de formació professional a partir del setembre

L'objectiu és que tots els participants acabin tenint un «contracte laboral ordinari»

Per ESTEFANIA GRACIA

La CEA entrega un xec per valor de 4.862 euros a Agentas
La CEA entrega un xec per valor de 4.862 euros a Agentas | ANA / C. G.
L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (Eensm) endegarà al setembre un nou projecte formatiu per millorar la inserció laboral dels joves amb discapacitat. Per donar suport a la iniciativa, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha lliurat aquest matí un xec per valor de 4.862 euros a Agentas. La recaptació va tenir lloc durant el sopar de gala i el lliurament dels Premis CEA que es va celebrar el mes passat.  

El projecte de formació professional tindrà una durada de dos anys (un primer de formació teòrica  i un segon més pràctic, amb estades a empreses del país). Les formacions a impartir s’escolliran sobretot en funció de les preferències dels joves que en formin part, actualment hi podrien assistir uns 10 membres de l’Eensm, ja que han de ser joves d’entre 16 i 21 anys.

Tot i que la iniciativa encara està en procés, els organitzadors esperen tenir la col·laboració de diverses empreses del país i poder acollir així a més participants i branques de professionalització. L’objectiu principal és garantir que tots els membres de la formació «acabin tenint un contracte laboral ordinari». 

Més informació a l'edició de paper de demà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT