PUBLICITAT

la seu d'urgell

Les obres al camí de la Palanca satisfan ERC

La pavimentació s’acaben gràcies a un acord entre Diputació i Ajuntament

Per El Periòdic

La nova estrada del camí de la Palanca, després de la pavimentació.
La nova estrada del camí de la Palanca, després de la pavimentació. | El Periòdic
El grup d’ERC de la Seu d’Urgell es va mostrar satisfet per l’arranjament complet del camí de la Palanca, que es va completar, segons informa ràdio Seu, mitjançant un acord entre l’Ajuntament urgellenc i la Diputació de Lleida. A inicis del passat mes d’octubre la formació republicana va organitzar una jornada de treball en la qual van netejar la vorera nord de la baixada. Ara, la institució municipal i la provincial han completat la tasca mitjançant la pavimentació del terreny.
 
Des d’Esquerra es va valorar molt positivament el resultat final i el fet que l’actuació que van fer a la tardor «va contribuir a fer visible la necessitat de millora de la zona». El grup municipal emmarca aquest resultat en les «actuacions populars com aquesta, duta a terme per un grup de voluntaris», que «poden provocar que les institucions prenguin el compromís que els correspon». Per això, ERC confia que «a partir d’ara es realitzi un bon manteniment de l’espai, i que tots els vianants que hi transiten puguin gaudir d’un pas més segur i agradable».
 
La formació realitza periòdicament actuacions de neteja en indrets del municipi, les darreres al riu Segre, a la Font de Sant Feliu de Castellciutat i a la Planca. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT