PUBLICITAT

sant julia de loria

Gairebé 400 referències a la Fira de productes andalusos

La campanya ha permès introduir al mercat més de 90 empreses andaluses

Per El Periòdic

La presentació, ahir.
La presentació, ahir. | l.r.
Des de conserves vegetals naturals, passant per embotits de tot tipus i fins arribar a delícies com la crema de cacao. Ahir al matí es va inaugurar la setena edició de Sabores del Sud, la Fira de Productes d’Andalusia que fins el proper 24 d’abril se celebrarà als 11 supermercats que conformen Mercacenter. 
 
El director comercial de Mercacenter, Iván Alcaraz, va ressaltar que al llarg d’aquests set anys «la campanya ens ha permès introduir al mercat andorrà més de 90 empreses andaluses» i que han pogut posar a l’abast dels clients «pràcticament 400 productes procedents d’Andalusia». En aquests sentit, va destacar que «una de les claus d’Andorra és que podem oferir un producte diferenciador que no són fàcils de trobar, sobretot pel mercat francès». «És pràcticament la única oportunitat que té el client francès de trobar aquest producte», va afirmar. 
 
Per la seva banda, el president de Landaluz, Álvaro Guillén, va apuntar que al llarg dels anys «les ventes han anat incremental cada vegada més, per la qual cosa la balança és molt bona i estem molt satisfets amb la campanya». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT