PUBLICITAT

la seu d'urgell

Denunciats vuit pescadors furtius a l’embassament de Rialb

Els càrrecs acusats han estat per no tenir la llicència o el permís de la zona

Per El Periòdic

Control de pesca.
Control de pesca. | El Periòdic
Els Agents Rurals van denunciar dimecres vuit pescadors furtius a l’embassament de Rialb, entre les comarques de la Noguera i l’Alt Urgell. Als infractors se’ls va comissar onze canyes de pesca durant un servei de vigilància amb embarcació en els termes municipals de la Baronia de Rialb, Tiurana, Bassella i Oliana.
 
Efectius del cos van inspeccionar un total de 36 pescadors i dues embarcacions a motor, que tenien la documentació i la matriculació en regla, segons ha informat RàdioSeu. D’entre els pescadors inspeccionats, els Agents Rurals en van denunciar dos per no haver adquirit el permís de la zona de pesca controlada, un altre per tenir caducada la llicència, tres més per no tenir ni llicència ni permís de la zona de pesca controlada i dos per utilitzar peix natural (mort) com a esquer. Les dues embarcacions a motor inspeccionades tenien la documentació i la matriculació en regla.
 
Dels 36 pescadors, vuit van resultar denunciats per diferents infraccions. Els fets denunciats estan tipificats com a infraccions lleus a la Llei de pesca continental de Catalunya, i se sancionen amb una multa que pot anar dels 60 als 300 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT