PUBLICITAT

Detinguts tres joves com a presumptes autors d'un furt

  • Els acusats són un andorrà de 19 anys i dos residents de 18 i 17
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un agent del cos de Policia. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Policia va detenir el cap de setmana passat tres joves com a presumptes autors d'un furt amb força en grau de temptativa i danys a un establiment d'Andorra la Vella. Els arrestats són un an- dorrà de 19 anys, un resident colombià de 18 anys i un menor resident de 17 anys, que van passar a disposició judicial.

El dissabte passat cap a les 06:00 els serveis policials van ser alertats que tres joves haurien estat causant danys i intentant forçar el pany d'una caseta de fibra adjacent a un restaurant d'Andorra la Vella. Dues dotacions de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana d'Andorra la Vella van controlar tres joves que corresponien amb la descripció dels presumptes autors, quan aquests ja havien abandonat el lloc dels fets.

De l'enquesta efectuada es desprèn que presumptament els tres joves van trencar una pota d'una cadira de metall que hi havia a la terrassa del restaurant i van utilitzar-la per intentar forçar el cadenat d'una caseta de fibra, sense aconseguir-ho. També van intentar forçar la persiana de l'esmentada caseta amb el mateix resultat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT