PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El Tribunal Superior ratifica sis penes de presó ferma a dos presos

Una dona recorre perquè cinc condemnes siguin condicionals

Per E. J. M.

La façana de la seu de la justícia.
La façana de la seu de la justícia. | Àlex Lara
El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) ha confirmat fins a sis penes de presó fermes a dos presos que les havien recorregut. Una de les preses ha recorregut fins a cinc condemnes per diversos delictes, de les quals el TSJ només n’ha estimat una. La resta de condemnes les ha ratificat, davant de la indignació de la reclusa, que anava sumant els mesos que li queien i que li quedaven per complir.

Els delictes pels quals haurà de complir condemna són els següents: dos delictes menors d’amenaces no condicionals, un delicte menor d’ús indegut de targeta de crèdit, dos delictes majors de lesions causades amb arma amb perill de causar la mort o lesions més greus a la víctima, un delicte menor de maltractament en l’àmbit domèstic, un delicte menor d’injúries a agents de l’autoritat en ocasió de l’exercici del seu càrrec i una contravenció penal de maltractament corporal lleu en l’àmbit domèstic.

El TSJ li ha concedit la presó condicional per un delicte major de lesions doloses causades utilitzant armes, objectes o mitjans amb perill de causar la mort o lesions més greus a la víctima i un delicte menor de maltractament en l’àmbit domèstic, amb l’atenuant de reincidència.

D’altra banda, el TSJ també ha confirmat a un altre pres les seves condemnes per dos delictes majors de lesions doloses que requereixen tractament mèdic posterior a la primera assistència, amb atenuant de ser menor de 21 anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT