PUBLICITAT

Andorra la Vella

Navarro estarà disponible per al partit al Nou Congost

Peñarroya comptarà a Manresa amb onze efectius del primer equip per primera vegada aquest curs

Per Iván Moure

Navarro s’enlaira per fer una cistella en el duel contra el Madrid de la primera volta, al desembre al Poliesportiu.
Navarro s’enlaira per fer una cistella en el duel contra el Madrid de la primera volta, al desembre al Poliesportiu. | TONY LARA
El 19 de febrer passat, setmana dedicada a la Copa del Rei, el BC MoraBanc va anunciar mitjançant un comunicat que el seu escorta, David Navarro, tenia un trencament trabecular de la tíbia de la cama esquerra fruit d’un entrenament d’aquella setmana. S’estimaven sis setmanes de baixa. Uns dies més tard era presentat Stephen Holt per suplir la baixa del d’Esparreguera, que dimarts va començar a entrenar amb la resta de companys i segons va anticipar ahir Joan Peñarroya, Navarro estarà disponible per al partit de demà al Nou Congost. «Ha entrenat al mateix ritme que tots, està bé de forma i animat per ajudar l’equip», va aplaudir Peñarroya. Una altra cosa és que el preparador egarenc decideixi no fer-ho jugar, o donar-li més o menys minuts en funció de com vagi el partit.
 
Serà, per tant, la primera vegada en tota la temporada que el tècnic del conjunt tricolor disposa d’onze efectius en un partit. A partir d’ara, si les lesions respecten, hi haurà més fons d’armari. «És una situació nova, bona per nosaltres. Ja veurem com gestiono tot però està clar que això també fa créixer la competitivitat a dins del vestidor», va indicar un Peñarroya que va començar la seva carrera com a jugador a Manresa, però que ara, després de sis anys al comandament del vestidor del BC Andorra, assegura que aquest ha deixat de ser un partit especial. «Ja tinc una edat i l’he tingut massa vegades com a rival», es va justificar.
 
UN PARTIT QUE HA DEIXAT DE SER ESPECIAL / «No ha estat una setmana especial», subratlla el tècnic després de la derrota a Madrid per 29 punts de diferència (107-78). «Hem treballat mentalment com sempre, per arribar amb el cap el més frec possible, hem treballat bé i estem a punt per intentar guanyar el pròxim partit», va afegir. En la mateixa línia va pronunciar-se Sergi Pino, qui va deixar clar que no hi han seqüel·les de la voluminosa derrota al BarclayCard Center. «Acabat el partit tots vam passar pàgina. Ara anem a Manresa i volem treure’ns l’espina per la derrota que vam patir a casa en la primera volta».
 
L’aler barceloní, un altre com Peñarroya que va ser al Manresa en edat júnior, admet que aquella derrota «ens va deixar la confiança baixa» però també va sostenir que aquesta setmana ha servit «per pujar de nou els ànims». Avisa, però, que visiten una pista complicada: «Allà he vist caure alguns grans així que anirem a donar-ho tot i guanyar com sigui. En tot cas, no crec que sigui cap partit clau per aspirar al play-off pel títol, queda molta lliga encara i pot passar de tot».
 
BALANÇOS POBRES / Si el MoraBanc arriba a la cita amb un balanç dubtós d’una victòria en els darrers cinc partits, el del Manresa és un paupèrrim zero de sis. A sobre, no guanya davant el seu públic des d’abans de Nadal i és l’antepenúltim a la taula amb dos triomfs de marge sobre l’Estudiantes, que marca la frontera del descens a la Leb Or. Amb tot, serà un partit de necessitats per a tots, com així va reconèixer Peñarroya: «Si ells han de guanyar per una cosa [allunyar-se de la zona vermella], nosaltres per una altra [apropar-se al top-8]». Però malgrat la mala ratxa dels d’Ibon Navarro, l’entrenador tricolor no es refia: «Anem a un camp que conec molt bé i que apreta, contra un equip que si juga a gust es fa difícil d’aturar. Aquí van venir amb una millor moral [a la jornada 3] i ara tenen la confiança minvada, però m’agrada com juguen, amb una bona aposta tàctica en defensa i atac», va alertar. El pivot Musli continua sent el referent d’un Manresa que ha renovat la seva direcció de joc amb Lluís Costa i el nord-americà Jermaine Thomas, i que compta amb altres jugadors a tenir en compte com Juanjo García, Àlex Hernández o Chase Simon.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT